Прве “Караоке из блока“ одржане у Канади

Око 70 чланова, пријатеља и донатора Хуманитарне организације Срби за Србе Канада је дошло и подржало вече пјесме, пријатељства и хуманости 28. септембра 2018. године први догађај ‘Караоке из блока’ који је организован у канадском граду Мисисага.

Скоро сви присутни су узели учешће на сцени, неки чак и неколико пута, али ни један наступ није разочарао присутне. Напротив! Низале су се пjесма за пjесмом: српске, енглеске, љубавне, родољубиве, староградске и модерне. У поноћ је дошло вријеме да се каже лаку ноћ, а наше нове звијезде су се сложиле да ‘Караоке из блока морају да се понове.

СЗС Канада жели да се захвали СКУДу Опленац за велику помоћ и подршку. Такође, велика хвала Стефану Пјанићу, техничком генију и његовом помоћнику и водитељу Бојану Радуловићу.

СЗС Канада увијек тражи нове и креативне начине за прикупљање новчаних средства за српске породице на Балкану, којима је потребна наша помоћ. Заједно можемо помоћи много – да многа дјеца у Отаџбини одрастају у здраве и способне чланове друштва.

На првој Караоке из блока у Канади је прикупљено $1,987.00 донација за породицу Крнета из Босанског Грахова. Хвала свима на подршци!

Дјеца су наша будућност!