Први део помоћи стигао код Василијевића

Многобројној породици Василијевић, крајем 2019. године, завршен је први део планиране помоћи. Ову скромну породицу чине родитељи Страхиња и Јелена и њихово осморо деце: Василије (12), Магдалина (11), Ђорђе (9), Андреј (8), Арсеније (7), Јулија (5), Давид (3) и тек рођена Јелисавета.

Подсетимо се, Василијевићи живе на обронцима шуме у београдском насељу Раковица. Велико двориште, које је погодно за гајење и узгој домаћих животиња, није било ограђено што је онемогућавало породицу да држи животиње јер је постојала стална опасност од напада лисица, творова и паса. Такође, кућа у којој живе је у добром стању, али још увек није завршена.


Хуманитарна организација Срби за Србе породици је изградила потпорни зид и набавила материјал за купатило које планирамо у овој години да изградимо. Укупна вредност првог дела помоћи износи 180.189 динара. Средства су у потпуности обезбеђена на Тројци из блока на Миљаковцу.

Хуманитарна организација Срби за Србе и у овој години наставља са обиласком и помоћи угроженим породицама. Позивамо све донаторе да прате наш рад и да се укључе у складу са својим могућностима.

Рачуни и потврде финансиране помоћи