Први Кантер из блока у Београду

У недељу 19. августа одржан је први хуманитарни турнир у кантер страјку, а домаћин ове сјајне манифестације била је КГБ играоница код Вуковог споменика. На велико виртуелно и хуманитарно бојиште изашло је шест екипа од укупно 30 такмичара који су се уз добру и дугу забаву надметали до послеподневних часова.

Најбоља и првопласирана екипа у првом кантер страјк турниру била је екипа домаћина КГБ, друго место заузели су Стефини дечаци, док је трећепласирана била екипа Коњи. Укупни биланс десеточасовне хуманитарне борбе износи 16.450 динара и 5 евра. На турниру су учестовале следеће екипе: КГБ, Стефини дечаци, Коњи, Горштаци са Романије, Кучук Агини џелати и Шимишау зулумћари.

Ово је био 140 хуманитарни догађај од почетка 2018. године на којима је прикупљено до сада нешто више од 14 милиона динара, са којима ће моћи да се помогне на десетине социјално угрожених вишедетних породица. До краја године у плану је да се организује још 60 хуманитарних дешавања широм света и да ове године премашимо бројку од 200 помогнутих породица.

Победничка екипа КГБ


Друго место заузела је екипа Стефини дечаци

Треће место припало је екипи Коњи

Захваљујемо се још једном КГБ играоници на сјајном гостопримству и обавештавамо све читаоце да борба за боље сутра, хуманост и племенитост и даље трају, а један од начина да нам се прикључите је слање СМС поруке на број 7763 у Србији!