Радоица Мoјсиловић испунио обећање које је дао ћеркама!

Док сам жив, решио сам да им то направим! – биле су речи Радоице Мојсиловића из села Ковачево крај Новог Пазара, након наше прве посете.

Велики борац који је био бубрежни болесник, а затим се суочио и са тумором на дебелом цреву, није оклевао када су у питању његова деца и обезбеђивање бољих услова за живот.Подсетимо, његове ћерке Тијана и Емилија, пре седам година превремено су угледале свет, пошто су рођене хитним царским резом у шестом месецу трудноће. Одмах по рођењу реанимиране су, а прве дане живота провеле су у инкубатору. Од тада имају церебралну парализу и више су у болници него код куће. Посебну бригу о њима воде сестра Дивне (8) и мајка Елида.

Захваљујући великом броју добрих људи који су помогли око материјала и радова породица Мојсиловић недавно се уселила у своју нову кућу! Велика радост у њиховом дому заокружена је када смо им уручили поклоне за усељење: електрични шпорет, кревет на спрат, кревет самац, три душека, сто и шест столица. Укупна вредност помоћи износи 129.047 динара.

Некад и сад

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима на учешћу у акцији!

Рачуни и потврде финансиране помоћи