Радови у току код Крговића у С. Митровици

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе обишли су грађевинске радове започете у дому породице Крговић из Салаша Ноћајског крај Сремске Митровице. Самохрана мајка Славица подиже четворо деце: Слађана (20), Слађану (18), Тару (13) и Мому (10).

До краја 2018. године успели смо да код породице изведемо део планираних радова у укупној вредности од 123.900 динара, док остатак планирамо да довршимо у 2019. години. Од грађевинских радова завршена је комплетна канализација са септичком јамом, а поред тога су у новој кући спроведене вода и струја.

Сређивање куће настављамо у новој години у нади да ћемо у што скоријем року моћи да преселимо ову породицу у нову кућу, па су до тада они смештени у старој кући која прокишњава.

Подсећамо да су Крговићи изгубили оца породице који је преминуо након уједа пчеле, оптерећени су кредитом, мајка и поред повреде кичме ради како би издржавала децу, немају дечији додатак, очева пензија износи 8.000 динара.

Део средстава за помоћ Крговићима је обезбеђен на спортско – хуманитарном турниру Тројка из блока одржаном ове године на теренима на Променади у Сремској Митровици, а део средстава је донација удружења фудбалских судија из Сремске Митровице које су одиграле хуманитарну фудбалску утакмицу – Фуца из блока против колега судија из Угљевика из Републике Српске.

Надамо се да ћемо све наше донаторе и људе добре воље који прате и подржавају наш рад већ на пролеће моћи да обавестимо о завршетку радова и пресељењу чланова породице у нови дом Крговића. Нема предаје!

Рачуни и потврде финансиране помоћи