Фуца из блока – судије за Крговиће

У петак 8. јуна смо у Сремској Митровици организовали турнир Фуца из блока. Са удружењем фудбалских судија из тог града и из Угљевика из Републике Српске који су били наши домаћини и иницијатори ове акције.

Судије су играле пријатељску фудбалску утакмицу, а скупљао се новац за породицу Крговић коју помажемо ове године. И поред нешто слабије посете, прикупљено је 24.000 динара. Необична акција и на крају веома успешна. Судије су доказале и показале да играју свим срцем! Велика пажња сремских медија није изостала, а све ово је била сјајна најава првог турнира у Сремској Митровици.

 

Правду на утакмици је делио Славиша Радовановић, којем је ово била опроштајна утакмица у каријери. Радовановић је провео 10 година на савезном рангу и у том периоду одсудио преко 100 утакмица. Квалитетан фудбалски дан и још једна победа против сиромаштва!

Велико нам је задовољство и част што наша прича јача из дана у дан и добија овакве савезнике. Удружење судија је реномирано удружење које својим акцијама привлачи пажњу јавности. Хвала им од срца што су одлучили да ту пажњу усмере на помоћ породицама кроз хуманитарну мисију Тројка из блока!