Радови у току код Токалића из Рашке

У мају 2016. године, одржан је први турнир Тројка из блока у Рашки на Хуманитарна организација Срби за Србе, Хуманитарно удружење „Рука пријатеља“ из Рашке и Општина Рашка са благословом манастира Ђурђеви ступови, организвали су спортско-хуманитарни пројекат чија је мисија изградња купатила породици Токалић из Баљевца, општина Рашка. Петочлана породица Токалић, коју сачињавају отац Милош, мајка Милијана, ћерке Марија (14), Милица (10) и син Михајло (11),  живи у веома скромним условима у свом стану од, непуних, 28м2 без купатила. У наставку вести погледајте фотографије испоруке грађевинског материјала.

Велику захвалност дугујемо предузећу „МЕГАЛИТ ШУМНИК“ из Рашке које је донирало блокове и бетон за изградњу купатила, стоваришту „ФИРГО“ које је донирало песак и помоћ у превозу материјала, Стоваришту  „КНИПЕКС“ које је донирало део арматуре потребне за изградњу, стругари „ЈАНКОВИЋ“ која је донирала даске за шаловање, Кафе бару „РАМОНА“ и брзој храни „ЛАЗАРО“ који су донирали цемент.

 Владан Чоловић – оснивач и председник Хуманитарног удружење „Рука пријатеља“ из Рашке

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.