Реновиран дом Јовановић-Јанковића у Кладову

Хуманитарна организација Срби за Србе завршила је до сада највећи пројекат у Тимочкој крајини – у Кладову је помогнута дванаесточлана породица Јовановић-Јанковић!

Мајка Весна, отац Слађан и деветоро деце: Сања (24), Никола (21), Младен (17), Иван (16), Стефан (14), Анђела (11), Милица (8), Дарко (5) и најмлађи Урош (4), са најстаријим чланом породице, баком Ђурђицом добили су вредну помоћ захваљујући донацијама из целог света!

Реконструкција доњег спрата куће у укупној вредности од 810.000 динара укључивала је сређивање електро и водо инсталација, затим изолације и подова и на крају уградњу нове ПВЦ столарије.

Сада је животни простор за ову многобројну породицу потпуно уређен и прилагођен одрастању много малишана. На горњем спрату куће, који је приликом прве посете био потпуно отворен и незавршен, зазидани су калкански зидови и на тај начин спречено је улажење кише и снега у поткровље куће које је представљало велики проблем. Сложна и велика породица Јанковић-Јовановић сада има нову наду и нови почетак за боље сутра!

Пројекат који је започео са турниром Тројка из блока који је одржан прошле године у граду на Дунаву, настављен је акцијом IN TIME FOR BOZIC огранка организације Срби за Србе у Канади и сада је завршен комплетним реновирањем доњег спрата куће у којој живи ова велика породица.

Први део помоћи породици била је куповина најхитнијих ствари које су недостајале: веш машина и шпорет на дрва, а други део помоћи је много већи и представља дуготрајну помоћ које мења живот породице Јовановић-Јанковић из корена.

Први део помоћи породици из Кладова

Захваљујући донаторима СРБИ ЗА СРБЕ који су се још једном уједнили у братској помоћи завршена је ова велика акција која никога није оставила равнодушним. Породице са много деце највеће су благо српског народа, које морамо сви заједнички да чувамо и негујемо!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи