Седмица и Караоке из блока за још једно успешно хуманитарно вече у Грацу!

У суботу, 15. јуна, од 19 часова у Greenbox-у, одржан је још један хуманитарни догађај у Грацу. Овога пута комбинована су два „из блокаˮ догађаја – „Седмица из блокаˮ и „Караоке из блокаˮ. Чланови, волонтери и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе у Аустрији овом приликом сакупили су 600 евра!

Подсетимо, након успешно организованих догађаја – „Дружење из блока”„Пикадо и журка из блока”„Фифа из блока”, „Биоскопа из блока”, „Бир-понг из блока”, „Квиза из блокаˮ, „Шаха из блока” и „Стоног тениса из блокаˮ, хуманитарни догађаји наше организације још једном су организовани у Грацу, па се број у овој години попео на девет!

На турниру у карташкој игри седмица учествовало је 10 екипа, које су се уз карташко знање и срећу бориле за медаље. На крају редослед је био следећи:

  1. Словенци – Милош Коруга и Крунослав Кропек
  2. Војвода Степа – Бојан Иванић и Момчило Стојнић
  3. Козара – Владимир Малетић и Никола Радека

За узимање микрофона у руке током трајања караока пријавило се нешто више од 10 присутних, а најбоље изведбе заузеле су следећи редослед:

  1. Црвен цвете – Биљана Максимовић и Ивана Сандаљ
  2. Јањичар – Михајло Тодоровић и Вељко Пиљак
  3. Тропски бар – Лука Баришић и Филип Дрндаревић

Пехар је припао човеку који нас по други пут, својим хармоникашким умећем весели и забавља. Захваљујемо се Срђану Ковачевићу који са својом хармоником атмосферу,  без дилеме, доводи до усијања.

Захваљујемо се свима који су дошли и учествовали у још једној у низу хуманитарних акција, а ми настављамо са новим хуманитарним догађајима који нас очекују у наредним месецима!