Сестре Боговић спремне за школу

Хуманитарна организације Срби за Србе примила је крајем августа наменску донацију из Швајцарске (300 CHF) за помоћ најмалађим члановима шесточлане породице Боговић из Рановца код Петровца на Млави. Чланови породице су отац Жарко, мајка Лидија и деца Жељка (10), Жаклина (8) и Живадинка (5) и бака Емица. Од донације су обезбеђени најпотребнији школски материјал, одећа и обућа за ћеркице породице Боговић. Овом приликом захвалили би се донаторима из Швајцарске, као и директорки основне школе у Рановцу, госпођи Весни Шуберт која нам је помогла око спорвођења акције помоћи за породицу Боговић. Своје задовољство сестре Боговић су исказале цртежима и речима захвалности…

Хуманитарна организације Срби за Србе примила је крајем августа наменску донацију из Швајцарске (300 CHF) за помоћ најмалађим члановима шесточлане породице Боговић из Рановца код Петровца на Млави. Чланови породице су отац Жарко, мајка Лидија и деца Жељка (10), Жаклина (8) и Живадинка (5) и бака Емица. Од донације су обезбеђени најпотребнији школски материјал, одећа и обућа за ћеркице породице Боговић.

Овом приликом захвалили би се донаторима из Швајцарске, као и директорки основне школе у Рановцу, госпођи Весни Шуберт која нам је помогла око спорвођења акције помоћи за породицу Боговић.

Своје задовољство сестре Боговић су исказале цртежима и речима захвалности донаторима, које можете погледати у наставку вести.

Рачуни и потврде финансиране помоћи