Шетњом из блока до чистих планина

Поводом дана чистих планина, вредна екипа из Теслића организовала је  Шетњу из блока, обилазак Смолинских водопада, изнад Рајшеве  26. септембра. Већину учесника су чинили млади људи и деца, па је овакав догађај посебно добио на значају. Укупно је на самом догађају сакупљено 358 КМ.

Поред уживања у невероватној природи, водопаду, вредни шетачи су поводом светског дана чистих планина, дуж стазе прикупили и одређену количину смећа.

Велику захвалност дугујемо нашим најмлађим учесницима, као и ПД Адреналин, ПД Визант, вртићу Јежева кућица, Зумба Теслић – Центар за спорт и рекреацију Теслић, КК WBS, школа спорта WBS.

Ово је десети по реду догађај из блока организован у Теслићу, а сва прикупљена средства у 2021. години биће усмерена за куповину пољопривредне механизације за породицу Гаврић, из Влајића.

Још једном, овим путем, захваљујемо се свим шетачима, као и свима онима који су подржали Шетњу из блока. Позивамо све да наставе да нас прате и подржавају, јер нас до краја године очекује још догађаја у склопу пројекта Тројка из блока.