Шишање из блока у Barbercratia салону на Новом Београду

Друго Шишање из блока у овој години одржано је у Barbercratia салону на Новом Београду 22. фебруара. Још један фризерски салон који се придружио нашој хуманитарној мисији.  Овај дан био је посвећен момцима, па je њих 30. тај дан добило нове и лепе фризуре. Како је сав приход од шишања био намењен у хуманитарне сврхе, тај дан је прикупљено 48.595 динара које ће бити усмерене за помоћ породици Ћирковић из Осмака. 

Најслађа муштерија овог Шишања из блока био је трогодишњи Јован са Новог Београда, који је уживао у лаким рукама наше драге фризерке.

Имали смо част да на догађају присуствује и филолог – мастер Жарко Б. Вељковић, писац књиге Верси Дубровачки у славу, која је написана поводом обележавања 600. година српског језика у Дубровнику. Господин Жарко је донирао 15 књига, а сви присутни су имали прилику да уз донацију преузму књигу са посветом.

Захваујемо се од срца свима на подршци и учешћу, посебно хвала драгом фризерском салону Barbercratia салону. Акција Шишање из блока се наставља, пратите термине на календару догађаја и не пропустите прилику да будете још лепши, али и хумани.