Слаткишима за топли дом!

Сјајна иницијатива и успјешно спроведена акција нам долази из Виндзора, Онтарио.

Горњи ред: Христијан Белешовски, Марко Добрић; доњи ред: Росана Кулиџан, Данијела Јелић, Маја Јелић, Ивана Ценић, Алек Младеновић, Марко Кричкић и Петар БратићКлуб младих дјевојака и момака под именом Српски студенти филантропи при Универезитету из Виндзора су се окупили око идеје да помогну своје сународнике у отаџбини. Договорили су се да продајом колача и пецива допринесу куповини нове куће за дјевојчицу Марту и њену породицу, који живе у селу Симићево, општина Жабари.Мајке и баке младих студената су прионуле на посао и убрзо је направљена велика количина колача, које су студенти уредно спаковали за продају. Дистрибуција и продаја је уродила плодом, када је 13. фебруара прикупљено 2.063 долара.

Горњи ред: Марко Добрић; доњи ред: Росана Кулиџан, Ана Јоксић, Маја Јелић, Ивана Ценић, Алек Младеновић и Петар Братић. (недостаје Данијела Јелић)


Захваљујемо се срчаним студентима, мајкама, бакама и донаторима, који су подржали ову иницијативу. Младићи и дјевојке из Виндзора су показали ентузијазам и велику љубав како се воли свој народ. Јер, aко свако уради онолико колико је способан, неће народ пропасти (Вук Караџић).