„Срби за Србе су они што праве куће!” Завршен велики пројекат помоћи породици Антић из Параћина. (видео)

Крајем претходне године, успешна реализација првог дела помоћи за симпатичне сестре Антић из Горње Мутнице крај Параћина обрадовала је хиљаде добротвора организације Срби за Србе. Лепо време и почетак пролећа омогућили су нам да пројекат успешно приведемо крају!Елена (11), Анастасија (10), Татјана (8), Николина (7), Исидора (6), Филип (16) и Вук (3) заједно са родитељима Синишом и Јеленом живели су у кући са лошом столаријом, испуцалим зидовима, без купатила и влагом која је била проблем у целој кући.

Тешка животна прича ових малишана мотивисала је и окупила велики број људи, а крајњи резултат је комплетно реновирана кућа пуна дечијих осмеха!

Последњи део радова био је усмерен на куповину материјала и постављање фасаде. Вредност радова износи 493.318 динара, док је укупна вредност помоћи 3.888.289 динара.

Седморо деце коначно има купатило

Девојчице, које су и овог пута биле расположене за причу, подсетиле су нас да су током прве посете рекле да је у кући хладније него напољу. Безбрижност на њиховим лицима показала нам је да су та времена прошла и да своје детињство могу да наставе у условима које свако дете заслужује!

Уз велику захвалност свим донаторима, извештај ћемо завршити Елениним речима које је изговорила у току претходне посете:


Срби за Србе су они што праве куће!

Некад и сад

Рачуни и потврде финансиране помоћи