Стевановићи дочекују зиму са новом столаријом и решеним проблемом око водоводне мреже

Многочлана породица Стевановић из Сурдулице у којој живе чак три генерације, једна је од оних породица које не спадају у категорију најугроженијих породица, већ у категорију породица којима је потребан мали подстицај како би им се услови живота значајно побољшали.

Деда Александар, бака Љубица, родитељи Мирослав и Валентина и њихово шесторо деце – Вељко (16 година), Мирјана (6), Емилија (4), Михајло (3) и близанци Александар и Александра (2) дочекаће ову зиму потпуно спокојни.

Како смо се уверили током наше прве посете, главни проблем породице била је дотрајала столарија и водоводна мрежа, односно дотрајале водоводне цеви у кући, које су стварале влагу.

Стање столарије током прве посете породици Стевановић

Хуманитарна организација Срби за Србе заједно са својим донаторима заменила је породици столарију и водоводне цеви у целој кући. Укупна вредност помоћи износи 298.727 динара.


Веома смо срећи и захваљујемо се свим вашим донаторима који су нам омогућили да ову зиму дочекамо без већих проблема. Плашили смо се како ће бити ове зиме, пошто је деци због дотрајале столарије било веома хладно прошле године. Такође, нисмо имали могућности да заменимо водоводне цеви, па је годинама стање било све горе, јер се појавила и влага свуда по кући – рекла нам је мајка Валентина.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима на подршци и у овој акцији помоћи.

Рачуни и потврде финансиране помоћи