Стојковићи са КиМ усељени у нову кућу

Хуманитарна организација Срби за Србе обавештава донаторе из целог света да је током маја завршен велики пројекат обнове куће за породицу Стојковић из села Извор, општина Ново Брдо, на Косову и Метохији. Први пут смо помогли Стојковићима у склопу Божићне акције 2014. године. Јагош и Данијела подижу два сина, Андрију (4) и Луку (2), и помоћ коју су примили 2014. само је открила у коликим проблемима живе и са каквим се проблемима се боре. У сарадњи са огранком Serbs for Serbs Canada који су покренули кампању под називом „In Time For Bozic 2016„, Хуманитарна организација Срби за Србе покреће пројекат помоћи породици Стојковић.

 Трудна Данијела са сином Андријом у јануару 2014. године

 Мајка Данијела са синовима Андријом и Луком у мају 2016. године

 Породица Стојковић из села Извор у обновљеном дому

За грађевински материјал, намештај, белу технику, врата и прозоре, како би се обезбедили најосновнији стамбени услови за бољи живот, а да би се Стојковићима иоле побољшали услови живота у кући, уложено је 874.250 динара. До постављеног циља стигли смо уз помоћ донатора из целог света, с вером у Бога и братољубље.

 Срби за Србе са Стојковићима у будућој дечијој соби

 Андрија Стојковић у новом купатилу

Живот на Космету данас за Србе није нимало лак, а Стојковићи сада ипак имају неку наду. Велики пројекат обнове њихове куће обновио им је и веру у људе, и сада знају да у целом свету живе добротвори доброг срца који ће учинити све да им помогну.

 Лука и Андрија се нису одвајали од колача

 Срби за Србе са породицом Стојковић испред обновљене куће

 Домаћин Јагош са породицом упућује велику захвалност свим донаторима широм света на помоћи коју су упутили његовој породици

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује донаторима из целог света и позива све људе добре воље који су подржљли пројекат помоћи Стојковићима. Вратили смо осмехе на лица Андрије и Луке, јер – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ.

Рачуни и потврде финансиране помоћи