Свирка из блока у Руми

Свирка из блока одржана је у Руми 14. јуна. У клубу Мементо дочекали су нашу хуманитарну мисију са много добре воље. Љубазно особље и власник Душан Гајић су се одрекли целе зараде од профита те вечери. Конобари су се одрекли дневница, као и цело особље, бенд Клева, Неша и Бане свирали су без хонорара.

Мементо је већ две године поносни спонзор Тројке из блока у Руми, а музичар Клева је донатор од прве Тројке самоиницијативно. Још један доказ да су добри људи свуда око нас. Било је око 50, 60 гостију уз помоћ којих је прикупљено 34.960 динара! Још један корак ка бољем сутра за породицу Смуков! Сјајна најава трећег турнира Тројка из блока у Руми!

Поред финансијског успеха, екипа у Руми је појачана за много људи добре воље. То је и највећи успех оваквих окупљања – нови људи који постају део наше велике хуманитарне мисије! Целу ноћ распитивали су се људи о раду Хуманитарне организације Срби за Србе, дељени су извештаји, развијане нове идеје.

Гости који су имали прилику да се друже са нама на Свирци из блока, могли су да сазнају основне информације о спортско-хуманитарном пројекту Тројка из блока. Сваки нови човек вреднији је од злата, тако да је и овај хуманитарни догађај, поред значајних средстава, и у том смислу – пун погодак.