СЗС трећи пут гости на Сербфесту у Чикагу

Ово је трећа година заредом да је Чикашки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе 11. и 12. августа учествовао на годишњем Сербфест фестивалу у Чикагу у организацији Српске Православне Цркве Васкрсење Христово. Захваљујући бројним прилозима, успели смо да прикупимо укупно 1.347 долара донација за помоћ угроженим породицама широм Балкана.

Од многих пријатних разлога за учествовање на овом фестивалу, издваја се чињеница да постоји велики број људи који желе да се упознају са рад наше организације.

Сваке године све више људи се укључује у рад, али шта је охрабрајући је да све више нови људи желе да се упознају и конрактно помогну.

Ове године, још више него прошле, имало смо огроман број посетиоца са којима смо имали много лепе и интерсантне разговоре. Све донације прикупљене на овогодишњем Сербфесту ће, као и до сада, бити искоришћене за помоћ социјално угроженим српским породицама на Балкану.

Велико хвала свима који су донирали и хвала свима који су одвојили своје време да се упознају са нашом организацијом. Надамо се да ћемо се још дуго година окупљати и дружити на Сербфесту.

СРБИ ЗА СРБЕ ЧИКАГО