05. јула 2013.

СЗС у Чикагу за породицу Антић

СЗС у Чикагу за породицу Антић
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага организовали су промотивни штанд испред манастира Нова Грачаница у склопу традиционалног пикника за амерички празник 4. јули. Захваљујући великом одазиву донатора и добрих људи прикупљено је $1,135 који ће бити искоришћени за пројекат куповине куће породици Антић из околине Врања.

 Јако нас је обрадовала чињеница да је много људи са којим смо се званично по први пут упознали лично већ јако добро информисани о раду наше организације, плановима и циљевима, тако да није било потребе да пуно представљамо ко су ''Срби за Србе'' и шта тачно раде.

На промотивном штанду су поред кутије за прикупљање донација биле изложене све три мајице наше организације које су се такође продале у јако лепом броју што нас посебно радује.

Многи људи су били потрешени тужним причама о угроженим српским породицама којима наша организација помаже. Сви су нам дали подршку и охрабрење да наставимо са нашим добротворним радом, што ћемо свакако и чинити! Драго нам је када видимо да нисмо усамљени на нашем путу братске помоћи и подизању нивао свести о потреби помоћи српском народу на Балкану. Још једном желимо да искажемо неизмерну захвалност свим донаторима који ће омогућити да још једна породица у Србији добије скроман али пристојан дом за живот.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ 

Повезане вести

Коментари