СЗС у Канади добили хум. статус

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у Канади добила је почетком маја званични добротворни статус од стране канадске пореске службе, који ће нам помоћи у даљим напорима прикупљања новчаних средстава на простору Канаде. Представници организације СРБИ ЗА СРБЕ из Канаде чврсто верују да се може постићи јако пуно добрих резултата када се Срби уједине у заједничкој идеји, превасходно за помоћ српским породицама на Балкану.

Износ средстава прикупљених у годишњим акцијама пред Божић и кроз Палачинка журке расте из године у годину. Све је више донатора који су препознали вредност рада ороганизације СРБИ ЗА СРБЕ и самоиницијативно почели да донирају и предлажу нове акције: домаћини који славе славу замоле своје госте да уместо цвећа и вина дају донацију за помоћ социјално угроженим породицама. Такође, породице које обележавају спомен својим преминулим дају прилог нашој организацији, док трећи дају месечне добротворне прилоге, итд.

Потребно је додати да за све ове донације организација СРБИ ЗА СРБЕ од сада може издавати званичне пореске признанице у Канади. Ово је само неколико примера како можемо помоћи угроженим српским породица на Балкану. Позивамо вас да се придружите листи донатора који подржавају званично регистровану добротворну организацију Срби за Србе Канада. Придружите нам се да покажемо да када се Срби удруже, добре ствари се дешавају! Контакт: