21. маја 2016.

СЗС у посети Николићима из Обреновца

СЗС у посети Николићима из Обреновца
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су крајем априла седмочлану породицу Николић која живи у селу Пољане, општина Обреновац. Николиће смо планирали да помогнемо у склопу овогодишњих хуманитано-спортских турнира „Тројка из блока". Породицу чине отац Златко, мајка Сања и деца Душан (14), Андријана (9), Теодора (5), Павле (4) и Младен (2).

 Кућа у којој живи породица Николић

Кућа у којој живе Николићи је донација од људи добре воље, који су им је поклонили почетком ове године. Родитељи Златко и Сања су незапослени, породица прима социјалну помоћ у износу од 11.000 динара и дечији додатак у износу од 10.000 динара.

 Место на кући где је планирано пробијање врата и дозиђивање купатила

Отац Златко надничи на повременим пословима како би на тај начин допринео скромном кућном буџету. Највећи проблем Николићима представља недостатак купатила у кући, тако да је у плану да им се на месту лимене бараке догради на кућу купатило које ће највише користити најмлађима.

Породица Николић има велику жељу да се бави пољопривредом, тачније свињарством, јер имају могућност на 10 ари плаца да покрену малу производњу.

 Родитељи са децом Павлом, Теодором, Андријаном, Душаном и Младеном

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

Повезане вести

Коментари