Тешка животна прича породице Серафимовић из Старог Нагоричана добила је срећан епилог!

Сећања на живот без струје у незавршеној кући без купатила сада су прошлост! Захваљујући многобројним људима доброг срца који су препознали напоре родитеља Саше и Тијане да Анастасију (8), Лару (6) и Владимира (3) изведу на прави пут, Серафимовићима је обезбеђено све што је потребно да имају дом какав заслужује свако дете.

Некад и сад

На кући у Старом Нагоричану замењена је столарија, комплетно су сређене дневна и дечија соба, ходник, изграђено је и опремљено купатило, уведена је струја и озидан димњак. Укупна вредност помоћи износи 10.484 евра.

Најмлађи Серафимовићи нису губили осмех ни у најтежим тренуцима, када нису имали ни најосновније ствари за живот. Како би се одужили свим људима који су помогли, уручили су нам цртеже захвалности!

Некад и сад

Логистика за још једну велику акцију на простору Северне Македоније и овога пута дошла је од Српског културно-информативног центра СПОНА.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима широм света који су још једном показали да заједничким снагама можемо променити животе најугроженијим породицама на простору Балкана!

Рачуни и потврде финансиране помоћи