Трактор за Давидовиће код Приједора

Као што смо и најављивали, у оквиру велике Божићне акције, купљен је трактор породици Давидовић чиме је и завршена ова велика акција на подручју приједорске регије. Породицу чине отац Далибор и мајка Весна и њихово четворо дјеце: Николина (8), Дејан (6), Наташа (5) и Павле (2). Највећи дио средстава за ову акцију прикупљен је у оквиру кампање In Time For Bozic коју су покренули чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Канаде, као и на великој хуматираној журци одржаној у Приједору. Укупна вриједност акције је износила 8.000 КМ.

 Велика помоћ Давидовићима у наредним пољопривредним радовима

 Дјеца породице Давидовић: Наташа, Павле, Дејан и Николина

Давидовићи живе у селу Марини које се налaзи 30-ак километара удаљено од Приједора.

Да подсјетимо, у вријеме Божићних и Новогодишњих празника смо посјетили најугроженије вишедјетне породице из околине Приједора и уручили им пригодне поклоне.

  На крају, преносимо ријечи захвалности свим донаторима од породице Давидовић и уједно позивамо све да сходно својим могућностима наставе да прате и помажу рад Хуманитарне организације Срби за Србе.

 Најмлађи Давидовићи највише су се обрадовали тракторуКако радили тако нам Бог помогао! С вером у Бога,СЗС Република Српска

Рачуни и потврде финансиране помоћи