Трећа Одбојка из блока на Ади Циганлији

Одбојка из блока однела је још једну победу против сиромаштва! 16. и 17. јуна на Шарковим теренима на Ади Циганлији 30 екипа борило се у одбојци на песку. Прикупљено је 50.150 динара за социјалмо угрожене породице! Истински победник турнира су породице са 4 и више деце, као и свако од одбојкаша ко је учествовао.

Без много речи, а са много дела, заживела је хуманитарна мисија и међу одбојкашима. Највећи одзив екипа до сада, као и гостију, опет упркос променљивом времену, сјајан и успешан викенд. Није увек лако, али је увек лепо. Одбојка је начин живота, а одбојкаши и одбојкашице показали су се као верна публика и саборци. Испратили су још један догађај, а већ се са нестрпљењем распитују о турниру Одбојка из блока на бетону који ће се одиграти у септембру. Хвала свима који су се пријавили и дошли да подрже овај турнир. Хуманост, спорт, забава, одбојка, песак, Ада Циганлија – борба за боље сутра у великом стилу!

Да подсетимо, први турнир у одбојци на песку одржан је 2016. године у Београду, затим следеће године 2017. опет у Београду, али и у Новом Саду, па опет у Београду, и то по први пут на бетону. Сада 2018. година наставља светлу традицију. Почели смо одбојкашку сезону у Канади, настављамо је на Ади! Одбојкашки свет најављује да се неће тако лако одустати и да ће се организовати још много турнира. Пред нама је много опција, много планова, али најбитније од свега је да нам се стари саборци увек враћају, а нови увек долазе! Одбојка побеђује!

Још једном се доказало да одбојкаши имају велико срце, али и доста смисла за хумор. Најбоље се види по занимљивим именима екипа, али могло се осетити и на самом турниру. Ево како је изгледао састав екипа по групама:

Ћ – ГРУПА

 1. ХОЋЕМО ЉУБУ
 2. СЛАНИ МАНЕКЕНИ
 3. ШЉОКИЦЕ
 4. МОЋНИ РЕНЏЕРИ
 5. ХИПИ ЦУНАМИ

У – ГРУПА

 1. ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН
 2. ШКОЛА ОДБОЈКЕ ДИФ
 3. ЦУНАМИ
 4. КОКИЦЕ
 5. ЂАЂА БОНИТО

Ф – ГРУПА

 1. НЕУПАДЉИВИ АЛ ДОПАДЉИВИ
 2. МИЧИГЕН ГЕНГ
 3. ШУГАВА ТРОЈКА
 4. ТРИ ПРАСЕТА
 5. ТЕКИЛА ВИЊАК МИКС

Х – ГРУПА

 1. ДРИМ ПИГ
 2. ПЛАЖА АДА
 3. ПРЕКО НИЛА ДО БРАЗИЛА
 4. ВОЖДОВАЦ
 5. ШИМИШАО

Ц – ГРУПА

 1. ЉОВИСНА
 2. ТРИ ФАНТАСТИКО
 3. СДЗ
 4. ПЛАВИ ЧУПЕРАК
 5. ЗИГ

Ч – ГРУПА

 1. СЕКЕ БОРИСОВ
 2. КОНДОРИ
 3. ЗАЈЕЧАРЦИ
 4. ЛУС 1
 5. ЗАМ ЗАМ

Џ – ГРУПА

 1. НИСМО НАЈБОЉИ АЛ СМО ЗАТО НАЈЛЕПШИ
 2. ТРИ МУСКЕТАРА
 3. БАЛУ
 4. ТОПЛО ПИВО
 5. СТЕРИЈА

Ш – ГРУПА

 1. КАРЕЉИН
 2. ЛУДИЛО
 3. НИК СЛОТЕР И ДВЕ ДАМЕ
 4. МЕРИ
 5. ВОДКИЦА

После два дана квалитеног и фер спортског надметања, у недељу поподне добили смо шампионску екипу. Екипе су опет биле састављене од две девојке и једног мушкарца, и све до самог краја било је неизвесно такмичење. На крају су одлучивале нијансе, али једно је сигурно – победило је боље сутра!


Шампионска екипа Ђађа Бонито

ШАМПИОНИ:

 1. ЂАЂА БОНИТО
 2. НИСМО НАЈБОЉИ АЛ СМО ЗАТО НАЈЛЕПШИ
 3. СТЕРИЈА


Другопласирана екипа Нисмо најбољи ал смо зато најлепши


Треће место заузела је екипа Стерија

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све људе добре воље да се укуључе у неки од наших пројеката. Организујемо такмичења широм света у разним спортовима. Све што вам је потребно је да вам је срце на правом месту и да желите да помогнете онима којима је помоћ заиста потребна. Од кошарке до одбојке – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Још једном хвала свима који су увеличали трећу сезону Одбојке из блока у Београду, посебно хвала нашим поносним техничким спонзорима и пријатељима из кафеа Шарк. Идемо даље у нове победе! Много је терена који само чекају заставу Одбојка из блока и да покажу колико срце имају! Нема предаје!