Тројка из блока у Палама у новом амбијенту испунила очекивања

Четврта Тројка из блока у Палама одржана је 11. септембра, где је захваљујући спонзорима, донаторима и учесницима прикупљено 3.059,9 KM, за помоћ породицама Илић и Вуксић из Братунца. Традиционално, Тројка из блока се организује у сарадњи са локалним Удружењем грађана 3х3 Више од игре из Пала, а помоћ приликом такмичења пружали су и дјечаци из КК Партизан Пале.

Оно што је разлика у односу на претходне године, Тројка из блока одржана је у новоизграђеном парку поред Основне школе Пале, а испоставило се да је нови амбијент пријао свим шутерима.

И ове године Паљани су доказали да су хумани и да су увијек ту када треба помоћи онима којима је то најпотребније. У класичном брзом шутирању за три поена учествовало је 60 такмичара, док се 18 најхрабријих шутера окушало у шутевима са центра.

Најбољи шутер ове године у Палама био је Андреј Благојевић, док је друго мјесто заузео Драган Пекић, а трећепласирани био је Радомир Ребић.

Организатори су се потрудили да сви посјетиоци и учесници овогодишње спортско-хуманитарне манифестације уживају и у директном преносу утакмица Европског првенства у кошарци.

Спонзори четврте Тројке из блока у Палама:

  • Општина Пале
  • Туристичка организација Источно Сарајево
  • Водовод и канализација АД Пале 
  • Комунално АД Пале
  • Кафе и ресторан Домино
  • Клас д.о.о.

На крају, још једном се захваљујемо свима који су били део овог пројекта, и дали свој допринос да четврта Трока из блока у Палама буде успешно завршена. Позивамо све који су у могућности да нам се прикључе и прате рад наше организације, а Паљане поздрављамо до следећег догађаја!