У Банату помогнути Николићи из Перлеза!

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је још једну многочлану породицу на подручју Баната! Овога пута, помоћ је стигла до породице Николић из Перлеза код Зрењанина!

Некад и сад

Кућа у којој живе подигнута је пре Другог светског рата, па су услови живота, до пре само годину и по дана, били тешки. Срећом, за реновирање куће побринула се емисија С Тамаром у акцији, док је наша организација помогла заменом крова и постављањем лимова и олука. Вредност помоћи износи 512.975 динара.

Некад и сад

ПодсетимоСаша Николић одрастао је у Београду, али се са родитељима доселио у Перлез код Зрењанина када су они отишли у пензију. Ту се оженио с Катицом Ратковић с којом има Огњена (13), Уроша (10) и Иву (8). Саша је некад као добровољац учествовао у рату код Госпића. Данас, нажалост, не може да се креће без туђе помоћи. Радио је као таксиста, али имао је два срчана удара и један мождани. Као последица свега, створио му се вишак воде у организму и проблем са повишеним шећером у крви. Породица остварује додатан приход и продајом вештачког цвећа.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим људима доброг срца који су својим донацијама пружили подршку још једној многочланој породици!

Рачуни и потврде финансиране помоћи