Успешно одржан „Јамб из блока” у Лозници

Дана, 21. априла од 17 часова у кафеу „Локал успешно је одржан први Јамб из блока у Лозници. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације и хуманих Лозничана, за помоћ многочланим породицама укупно је сакупљено 23.550 динара!

Након мартовских хуманитарних догађаја у Лозници – „Биоскоп из блока” и „Пикадо из блока” у априлу Лозница се поново активирила у организовању хуманитарних догађаја, овога пута једним интересантним догађајем – Јамб из блока.

Овај догађај окупио је педесетак људи расположених да бацањем коцкица помогну онима којима је помоћ најпотребнија. Подељени у четрнаест екипа, играло се класичним системом елиминација, па је турнир трајао неколико сати. Најбољи пар био је Никола и Јована Видовић, друго место заузела је екипа Стела Роса (Ања Самарџија и Петар Суботић) а треће место освојио је пар Стефан Спајић и Андреа Гајић! За организаторе турнира уприличен је ревијални меч, па је Дарко Божић популарни Генерал са својим саборцем Владаном Караклићем извојевао победу над екипом Куријака са Мераје (Александар Вучетић и Иван Лукић). Поражена екипа обавезала се да ће донирати 1000 динара на следећем турниру.

Атмосфера на турниру, као и увек када је у питању Лозница, била је позитивна и опуштена, тако да ће ова „вишечасовна борба” у Јамбу, остати свима у лепом сећању.

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе у Лозници, који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима кафеа Локал на веома топлом гостопримству.