Успешно одржане прве Караоке из блока у Бачу

У кафе бару Центар 20. Децембра успешно су одржане прве Караоке из блока у Бачу. Овом приликом уз помоћ учесника, пријатеља организације и спонзора, за помоћ вишедетним породицама,сакупљено је 25.080 динара. У кутији смо избројали 15.080, док је 10.000 донирао пријатељ организације Бојан Влајић са својим кафе баром Центар.

Млади волонтери хуманитарне организације Срби за Србе својим трудом успели су да након првог Пикадо и стони фудбал из блока, поново активирају Бачане, где су показали да енергија с првог догађаја не само да није спласла, већ се и повећала, па је отпевано око 50 нумера које је отпевало близу 20 такмичара. Само такмичење је почело у нешто споријем ритму, али кад су трема и страх од наступа побеђени уследела је права бујица веселих нумера које су добро забавиле присутне госте. Неки такмичари су бацили карте на квалитет гласа док су поједини типовали на глуму и сценски наступ. Све у свему жири се лако договорио и одлучио да пехар и медаљу за прво место одвоје како би више људи добило награде, те да те награде буду исте важности.

Поменути пехар је добила чланица женске певачке групе куд-а „Младост“, сложили би се сасвим оправдано, Јелена Бјелобаба. Златну медаљу, не мање важну, добила је још једна чланица локалног културно-уметничког друштва, Марија Милић.
Да и мушки знају да певају, показао је Ратко Ковачевић који је својим снажним гласом освојио сребрну медаљу.

Треће место освојио је дует Велибор Гајић и Младен Кнежевић који су својим наступом запалили масу. Било је ту још, награда вредних, такмичара и наступа, медаља више нисмо имали тако да су они остали кратких рукава.

Захваљујемо свима који су били, учствовали и донирали ове вечери, захваљујемо се и домаћинима на дивном гостопримству уз наду да се ускоро видимо на неком новом хуманитарном догађају. Такође захваљујемо се за фотографије са догађаја, заслуге односи наша Николина Ћулибрк.