Успешно завршена акција помоћи породици Алексић из Смедеревске Паланке

Бољи дани коначно су стигли у кућу породице Алексић! Након велике трагедије, када је шесторо деце остало без оца, и када је целокупну бригу о њима преузела храбра мајка Бранка, шесторо Алексића коначно је добило нормалне услове за живот!

Подсетимо се, у току наше прве посете, били смо сведоци тешке ситуације у којој се породица нашла након смрти главе породице. Помоћ добрих људи није изостала, па су ипак успели да сачувају кућу, без које су могли да остану прошле године, због немогућности да измире све веће рате кредита које су настале променом курса швајцарског франка.

Хуманитарна организација Срби за Србе уз помоћ својих редовних донатора, успела је да обезбеди помоћ за Милицу (21), Александра (20), Александру (16), Андрију (13), Мину (5) и Сару (4). Породици Алексић заменили смо столарију (прозоре и улазна врата), реновирали смо купатило и купили кревет на спрат са душецима и ормар. Укупна вредност помоћи износи 270.692 динара.

Купатило током наше прве посете

Као што сте видели током прве посете, имали смо великих проблема, пре свега са влагом, пропалом столаријом и купатилом које није било у функцији, па смо веома срећни што коначно можемо да одахнемо јер су сви проблеми решени! – говори нам усхићено мајка Бранка.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учестовали у овој акцији. Позивамо вас да наставите да пратите и подржавате наш рад, јер нас ускоро очекује традиционална Божићна акција током које планирамо да помогнемо десетинама угрожених породица.

Рачуни и потврде финансиране помоћи