Успешно завршена акција помоћи породици Стојановић из Нозрине

Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила још једну акцију на простору Нишавског округа. Овога пута наша организација помогла је породицу Стојановић, из села Нозрине код Алексинца.

Помоћ је обезбеђена у виду замене крова, постављени су олуци и лимови, док су у унутрашњем делу куће замењени подови, као и реновиране три собе. Укупна вредност помоћи износила је 1.249.952 дин.

Шесточлану породицу Стојановић чине отац Горан, мајка Драгана и деца Снежана (14), Кристијан (13) и Милутин (7). Са њима живи и тешко болесна и једва покретна бака Душанка. Као што смо већ писали родитељи Горан и Драгана такође имају здравствених проблема, па и поред тога што се боре за своју породицу, они нису у могућности да раде, једини приход им је социјална помоћ и дечији додатак. Њива од неколико ари коју вредно обрађују, омогућује им да не оскудевају у основним животним намирницама.

Помоћ наше организације дошла је у прави час, пошто је кућа била у јако лошем стању. Посебно је кров стварао проблеме породици Стојковић, која је свакодневно стрепела да се не уруши и тиме им онемогући живот у њиховој кући. Хуманитарна организација Срби за Србе успела је да им реши горуће проблеме, и тиме значајно олакша њихов свакодневни живот, а деци омогући срећније и сигурније детињство.

Породица Стојановић је још једна успешна прича која не би могла да се оствари без наших донатора, који свакодневно испуњавају снове многочланих породица широм Балкана. Ове године план нам је да помогнемо преко 200 породица, па вас позивамо да наставите да пратите наш рад и у складу са вашим могућностима наставите да помажете онима којима је помоћ најпотребнија.

 

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи