Велики спектакл у Патковачи код Бијељине

Октобар 17. био је дубоко подвучен у свим календарима мјештана Патковаче, велики хуманитарни турнир Триатлон из Блока у спортском центру ОССА! Три дисциплине – пикадо, билијар и стони тенис, много талената, свако жели медаљу, сваки поен, добар ударац, бачена стријелица је битан корак у остварењу циља, средства прикупљена од учешћа и добровољних прилога, 450 КМ биће прослијеђена за помоћ породици Стојаковић и вјечна слава побједника турнира.

Сви услови испуњени за феноменалан дан у знаку хуманости и такмичења. Велика борба током читавог турнира, много неизвјесних партија, побједа аутсајдера виђено је у спортском центру. На крају велики шампиони у следећим дисциплинама били су:

Пикадо:

  1. Нино Вукман
  2. Александар Милешевић
  3. Данијел Марковић

Билијар:

  1. Александар Милешевић
  2. Игор Јовановић
  3. Немања Станкић

Стони тенис:

  1. Владан Савић
  2. Станислава Јовановић
  3. Игор Јовановић

Хвала од срца свим учесницима и гледаоцима турнира што су својим доласком увеличали спектакл као и екипи волонтера из Патковаче што су својим ангажманом и организовањем догађаја проширили круг волонтера на подручју Бијељине што је допринијело фантастичном резултату града на Дрини ове године на нивоу Републике Српске!