„Везом до светлије будућности” – помогнути Крстићи из Љубовије!

Примарна жеља наше организације је, да се кад год постоји могућност, помогне породицама у развоју породичних послова, како би постали економски независни и тиме стекли одређену сигурност. Једна таква породица, која је завредила нашу пажњу након прошлогодишње посете, јесте породица Крстић из Љубовије.

Посао са израдом везова иде у добром смеру. Успешно израђују разне предмете са везом које даље дистрибуирају црквама и манастирима. Свако има своју улогу у овом малом породичном бизнису, на челу са мајком Маријаном и оцем Милошем. Деца Сара (21), Јован (16), Јаков (14), Петар (9) и Софија (5) не заостају у обављању задатих послова и веома су послушни.

Како не изаћи у сусрет и не помоћи овакву једну породицу која зрачи слогом, вером и љубављу. Поврх свега, свидела нам се њихова породична делатност, тако да смо испунили оно што је договорено и помогли породицу куповином професионалне машине за вез, са којом ће породица много брже и квалитетније израђивати своје производе, али и бити у могућности да понуди разноврснији асортиман крајњих производа. Вредност купљене машине износи 815.136 динара.


Сада, када смо добили машину каква нам је требала, можемо у потпуности испуњавати захтеве који нам стижу од крајњих корисника, на време и на крају крајева у много бољем квалитету. Живимо од овога и цела породица је дословце уткана у овај посао.  Бољу помоћ нисмо могли да добијемо. Бог вас благословио и све људе који учествују у оваквим акцијама – једногласно су нам рекли Маријана и Милош.

Нема сумње да ће Крстићи знати на прави начин да искористе добијену помоћ и да ће добијене дарове умножити, а превасходно на корист своје дечице, пред којима је светла будућност са оваквим васпитањем.

Хуманитарна организација Срби за Србе, позива све своје донаторе, да наставе да подржавају овакве и сличне пројекте, које покрећемо зарад добробити наших најмлађих.

Рачуни и потврде финансиране помоћи