Вредна помоћ стигла у дом Илића у Чачку

Пет дечака и једна девојчица имаће лакше и лепше детињство захваљујући помоћи коју им је обезбедила Хуманитарна организација Срби за Србе. Давиду (12), близанцима Илији и Николи (10), Будимиру (8), Бобану (4) и Зорани (1), о којима брине самохрана мајка Горица, снови су лепши на креветима које смо им донирали, намирнице су дуже свежије у новом фрижидеру, а кућа топлија и пријатнија за живот након грађевинских радова које смо спровели. Укупна вредност помоћи је 719.830 динара.

За време прве посете породици Илић у Чачку која је била у мају установљено је лоше стање њиховог дома који је заправо дрвена барака па је стога помоћ била усмерена сређивању и адаптацију малог простора у ком живи ова весела породица.

Конкретно, избетониран је прилаз код улазних врата, замењена је столарија, улазна врата и прозори, постављена су врата од купатила којих није ни било раније, већ је њихову улогу вршила обична завеса, избетонирани су подови и постављен је ламинат у собама, собе су окречене.

Поред ових грађевинских радова, породици су обезбеђена и три кревета на спрат, комбиновани фрижидер и електрични шпорет.

Поред ове наше помоћи, добротвори су овој породици обезбедили кухињу, а они су сами почели да раде фасаду тако да ће дрвена барака напокон да постане дом какав заслужује породица Илић.

Средства за помоћ породици Илић обезбеђена су највише захваљујући њиховим суграђанима и спонзорима који су подржали спортско-хуманитарни турнир Тројка из блока која је одржана у Чачку, затим наменским донацијама Срба из Кине, као и другим редовним донаторима Хуманитарне организације Срби за Србе, а свима њима породица Илић и наша организација изражавају захвалност на подршци.

Позивамо вас и да наставите конкретну подршку нашој организацији како бисмо помогли још пуно породица!

Рачуни и потврде финансиране помоћи