Вредни Спасићи из Крагујевца на поткровљу изградили две собе и купатило!

Ведра и симпатична прича о најлепшој мами Шумадије и оцу рокеру који одгајају седморо деце изазвала је безброј позитивних реакција на друштвеним мрежама. Спасићи из Крагујевца својим ставом показали су нам колико је заправо лако изборити се са свим проблемима када је љубав и слога присутна, а донатори Хуманитарне организације Срби за Србе наградили су их вредном помоћи!

Подсетимо, Дарко и Ана одгајају Милицу (17), Теодору (16), Анастасију (15), Марију (12), Ђурђију (6), Гаврила (4) и Василију (1). Мајка ради у фабрици док је отац запослен у хитној помоћ као медицински техничар. Њихова деца веома су талентована, па иду на фолклор, певају у хору, цртају, баве се атлетиком итд.

Пошто су имали мало простора у кући, договор је био да им наша организација обезбеди грађевински материјал за завршетак поткровља где би могли да направе још две спаваће собе и купатило. Такође, за нове собе узета су седам плакара. Захваљујући вредном оцу Дарку и његовим пријатељима који су помагали током извођења радова, породица Спасић добила је преко потребан простор за своју децу! Вредност помоћи износи 704.991 динар.


Сестре и ја смо помагале током радова. Кувале смо кафу и ишле до продавнице када је требало да се купе неке ситнице као што су траке и шрафови. Већ смо се договориле која ће бити у којој соби тако да смо пресрећне! – рекла нам је Марија.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима на учешћу у акцији!

Рачуни и потврде финансиране помоћи