„За срећу је потребно мало” – намјештај и бијела техника за породицу Митровић из Бања Луке

Током 2020. године посјетили смо породицу Митровић са четворо малишана која живи у Бањој Луци у насељу Дракулић. Најстарији чланови, мајка Данијела која је незапослена, те отац Перо који је физички радник, обављајући све тешке грађевинске послове мукотрпно се боре за живот.

Приликом посјете скромни родитељи истакли су да им је поред проблема и недостатака са којима се свакодневно сусрећу, највише неопходна пећ на дрва и фрижидер, те намјештај.

Да бисмо то остварили потрудили су се наши донатори и на крају смо успјели. Митровићима смо обезбиједили потребан намјештај, и то: трепезаријски сто и шест столица, три ормара, пећ на дрва и фрижидер. Укупна вриједност помоћи износила је 2.044,00 КМ.

Важно је напоменути да су вриједни родитељи добили земљиште у Крупи на Врбасу, те да имају план и теже ка томе да у блиској будућности на њему изграде властиту кућу и боље услове за живот. А ми их у томе подржавамо и надамо се да ће успјети за своје предивне малишане да створе срећнији и бољи дом у којем ће постојати више разлога за срећу.

Кристијан (15 година), Кристина (11), Данило (8) и Марија (2) захвални су свим донаторима!

 

Хуманитарна организација Срби за  Србе и ове године наставља са радом, и позива све хумане људе да нам се придруже како бисмо и убудуће имали што више срећнијих и спокојнијих породица.

Рачуни и потврде финансиране помоћи