Завршени радови у дому многочлане породице Ђурић!

Иако овој многочланој породици, заслугом деветоро малих Ђурића, сваки дан протиче у игри и радости, овога пута атмосфера је била на самом врхунцу јер су Ђурићи коначно добили услове за нормалан живот и правилан психо-физички развој њихове деце.

Подсетимо се, ова многочлана породица у Црвенку је дошла 2018. године када су им Светосавци из Франкфурта купили кућу. Ипак, као што смо се уверили током прве посете, на спољном делу куће није била завршена изолација, док унутрашњост куће није била адаптирана за овако велику породицу.

Проблеми са влагом које су некад имали Ђурићи

Ђурићи су имали одређених проблема са влагом, али је то успешно санирано, осим у купатилу где су и даље имали тих проблема. Што се тиче покућства, оно је било у лошем стању, а у кући је било недовољно кревета за сву децу.

Изглед собе током наше прве посете

Заједничким снагама организације Срби за Србе и њених донатора, још једна акција помоћи многочланим породицама успешно је приведена крају! У њиховом дому, извршени су следећи радови: комплетна адаптација три просторије, изолација спољног дела куће и уградња нове столарије (прозора и врата). Од покућства извршена је набавка фрижидера, веш машине, кревета на спрат са душецима и ормар. Укупна вредност помоћи износи 637.057 динара.

Иван (22), Јована (22), Зорана (16), Анђела (13), Милош (11), Тијана (9), Милица (8), Огњен (3) и Божидар (1) и родитељи Зоран и Гордана коначно могу да кажу да имају дом какав су одувек желели!


Као што видите, кућа нам је потпуно сређена. Посебно нас радује што су нам адаптиране три просторије, тако да ћемо сада имати довољно простора за све нас – рекао нам је Иван.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се својим донаторима на још једном успешно реализованом пројекту. Позивамо донаторе да наставе да прате наш рад и пружају подршку у складу са својим могућностима како бисмо испунили зацртани циљ од две стотине помогнутих породица у овој години.

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи