Завршни радови код Пудара у Мостару

Грађевински радови на доградњи куће породице Пудар из села Буна код Мостара успешно су приведени крају. У последњем сегменту радова унутрашњи зиводи су измалтерисани, постављене су плочице на купатилу и кухињи, а у преосталим собама ламинат. Такође, постављена је и комплетна дрвенарија тако да је све спремно за усељење најмлађих у своје нове собе. Захваљујући бројним донаторима широм света, Хуманитарна организација Срби за Србе успешно ће привести и овај велики пројекат крају. Последња фаза радова односи се на набавку санитарија за купатило, кухињнских елемената, као и дечијих кревета и ормара за собу. Пошто ће породица Пудар бити ускоро богатија за још једног новог члана њиховог домаћинства, извршићемо и набавку основних потребштина за бебу (пелене, храну, итд.) неопходних у периоду од неколико месеци. Тиме ће помоћ овој повратничкој породици у Мостарском крају бити потпуно заокружена, а највећа награда и потврда нашој организацији и донаторима да смо успешно привели и овај пројекаткрају јесте и нова принова која се са нестрпљењем очекује у дому Пудара. Сви су вредно радили на изградњи куће. Најмлађи Пудари ускоро у својој новој соби. Стари српски поздрав од најмлађих Пудара за све донаторе широм света Позивамо и овом приликом све донаторе да са скромним месечним донацијама ПОДРЖЕ рад и активности наше хуманитарне организације како би смо били у прилици да одговоримо на што већи број молби за помоћ другим угроженим породицама широм Балкана. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Грађевински радови на доградњи куће породице Пудар из села Буна код Мостара успешно су приведени крају. У последњем сегменту радова унутрашњи зиводи су измалтерисани, постављене су плочице на купатилу и кухињи, а у преосталим собама ламинат. Такође, постављена је и комплетна дрвенарија тако да је све спремно за усељење најмлађих у своје нове собе. Захваљујући бројним донаторима широм света, Хуманитарна организација Срби за Србе успешно ће привести и овај велики пројекат крају.

 Последња фаза радова односи се на набавку санитарија за купатило, кухињнских елемената, као и дечијих кревета и ормара за собу. Пошто ће породица Пудар бити ускоро богатија за још једног новог члана њиховог домаћинства, извршићемо и набавку основних потребштина за бебу (пелене, храну, итд.) неопходних у периоду од неколико месеци. Тиме ће помоћ овој повратничкој породици у Мостарском крају бити потпуно заокружена, а највећа награда и потврда нашој организацији и донаторима да смо успешно привели и овај пројекаткрају јесте и нова принова која се са нестрпљењем очекује у дому Пудара.

 Сви су вредно радили на изградњи куће.

 Најмлађи Пудари ускоро у својој новој соби.

 Стари српски поздрав од најмлађих Пудара за све донаторе широм света

 Позивамо и овом приликом све донаторе да са скромним месечним донацијама ПОДРЖЕ рад и активности наше хуманитарне организације како би смо били у прилици да одговоримо на што већи број молби за помоћ другим угроженим породицама широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи