Журка из блока у Градској кафани

Велика хуманитарна Журка из блока одржана је у понедељак 7. маја у Градској кафани у Београду. Сјајна сарадња екипе Infinity Production, Тројка из блока и менаџмента Градске кафане довела је до правог спектакла. Наступали су Ана Бекута, Милена Ћеранић, Немања Стевановић, Милош Вујановић, Риалда и Љуба Перућица.

У загрејаној атмосфери тражило се место више. Најбоља музика и неки од најбољих извођача на данашњој сцени све су подигли на ноге. Играло се и певало до касних јутарњих сати, а резлутат је прикупљених 197.650 динара донација за помоћ социјално угроженим породицама!

Велика помоћ за социјално угрожене породице са четворо и више деце стигла је од свих гостију Градске кафане која се у потпуности одрекла профита. Сви извођачи одрекли су се својих дневница, као и особље и запослени. То је гест вредан дивљења у данашње време.

Знак пажње који се може протумачити као прави пут на коме се налази наша хуманитарна мисија. Ово је уједно и највећа икада хуманитарна журка коју смо организовали, а која је привукла и тако позната имена.

Поред извођача и у публици нашао се крема српског спорта и музике. Бројне званице радо су се одазвале на наш позив. Још једном смо у духу хуманости и забаве показали да прелазимо са речи на дела!

Ово је само почетак једне сјајне сарадње која ће трајати и због које ћемо променити живот на боље за много угрожених малишана!