Друга Одбојка из блока успешно одржана у Торонту

У суботу, 1. јуна, на Beach Blast теренима одржан је други хуманитарни турнир Одбојка из блока у Торонту! Љубитељи одбојке свих узраста су се и ове године придружили Хуманитарној организацији Срби за Србе како би се остварила још једна успешна акција.

Прошлогодишњи успех који је остварила Одбојка из блока у Торонту, када је за завршетак куће породици Пантелић из Лајковца сакупљено 6.658 канадских долара, ове године инспирисао је многе да се поново врате на Beach Blast терене, па је на овогодишњој Одбојци из блока сакупљено 8.900 канадских долара!

Овога пута помоћ се сакупљала за породицу Перић из Близоње. Петочлана породица Перић живи у блатњавој и трошној кући, у тешким условима, тако да им је потребна помоћ у виду реновирања кућа, али и помоћ у виду механизације за обрађивање земљишта, јер Перићи имају неколико хектара обрадиве земље.

За разлику од прошлогодишњег турнира када је учествовало 34 одбојкашких екипа, ове године, учествовало је преко 40, а све екипе биле су подељене у две категорије. Овако јака конкуренција, учинила је овај хуманитарни турнир веома занимљивим, па је турнир завршен тек после нешто више од три сата.

За добру атмосферу, побринуо се пре свега ди-џеј Екстра, који је пуштао музику за све узрасте. Оно што је свакако било најинтересантније, на самом турниру појавио се и гости изненађења, велики пријатељ организације – Бошко Ћирковић Шкабо који је поздравио све учеснике.

Хуманитарна организација Срби за Србе, захваљује се организаторима, волонтерима и свима оним који су били део овогодишње Одбојке из блока. Веома нас радује чињеница да српска заједница у Торонту показује велику свест о нашој заједничкој борби за боље сутра угрожених породица, па се надамо да нас следеће године очекује још успешнији турнир.