Фасада и тротоар за завршетак радова у дому породице Лујанов!

Од куће старе скоро двеста година, до потпуно сређене – нове куће! Ово је пут који је породица Лујанов прошла за само годину дана. Највећи пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе успешно је приведен крају.

Породица Лујанов, пре наше помоћи живела је у мрачној кући, пуној влаге, са огромним рупама по плафону и кровом и зидовима који само што се нису срушили.

Захваљујући хиљадама донатора Хуманитарне организације Срби за Србе, који су својим финансијским прилозима омогућили да се овај пројекат успешно реализује, породицу Лујанов свечано смо уселили у нови дом 27. децембра 2018. године.

Тиме је једна од лепших кућа у селу Добрица, општина Алибунар заслужено припала оцу Радовану Лујанову и његовој деци – Бранку  (29), Слободану (28), Небојши (20), Дејану (18), Александару (16), Жељани (14) и Верици (10).

Ипак, пошто смо породицу уселили у нову кућу у зимском периоду, сачекали смо боље време како би завршили фасаду и тротоар око куће. Укупна вредност ове помоћи износи 380.964 динара, тако да је за целокупан пројекат изградње нове куће породици Лујанов утрошено 5.456.245 динара.

Оно што нас највише радује, поред тога што је породица Лујанов добила нормалне животне услове, ова помоћ позитивно је деловала на целу породицу, па су уз помоћ нашег великог пријатеља о. Бранка старешине Храма светог цара Константина и царице Јелене у Панчеву, тројица синова породице Лујанов добила запослење у једној фирми!

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свима који су учествовали у овом пројекту. Остало је још нешто мање од три месеца до краја године, па позивамо све донаторе да нам се придруже и помогну нам да остваримо циљ од двеста помогнутих породица у 2019. години.

Рачуни и потврде финансиране помоћи