Хуманитарне уплатнице за породицу Ердоглија из села Лозно код Ушћа уз октобарски рачун за стамбено-комуналне услуге ЈКП Информатика!

Почетком новембра корисницима стамбено-комуналних услуга у Новом Саду кренуле су да пристижу хуманитарне уплатнице наше организације уз oктобарски рачун.

Овим чином, ЈКП Информатика Нови Сад, придружила се пракси која је успостављена од стране ЈКП Инфостана у Београду. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се на показаној корпоративној друштвеној одговорности и могућности да Новосађани дају допринос великој хуманитарној акцији за породицу Ердоглија из села Лозно код Ушћа.

У питању је осмочлана породица која живи у нехуманих условима. План наше организације је да се обезбеде нормални услови животa за чак шест девојчица колико их је у породици Ердоглија.

Сви житељи Новог Сада, који су у могућности да помогну, жељени новчани износ могу уплатити путем уплатнице коју су добили.Позивамо све људе доброг срца да се донацијом прикључе хуманитарној мисији како бисмо успешно реализовали пројекат помоћи за породицу Ердоглија.