Још мало, па ће породица великог човека Небојше Илића из Братунца добити заслужену помоћ!

Вредан, скроман и стрпљив, као што је одувек био, Небојша Илић из Братунца са поносом гледа, како се реализација помоћи његовој породици приводи крају.

Посетили смо овог великог човека и добротвора летос, на локацији где је са својом породицом, коју поред њега чине супруга Сузана и деца  Данило (13), Теодора (11), Трифун (9) и Христина (3) започео изградњу породичног дома.

Сагледали смо тада заједно ситуацију и одлучили да подржимо ову сложну породицу, тако што ћемо им у потпуности адаптирати спрат са кровом на кући, након чега би се створили услови, да се породица усели и започне нормалан живот. Небојша и поред свог труда, не зна како би успео даље да настави са градњом куће, па је наше јављање и одлука да им помогнемо, дошло као дар са неба.

Пројекат је иначе скоро при крају. За сада је одрађен највећи део посла (малтерисање, столарија, увођење воде, струје и грејања, лимарски радови на крову), за који смо издвојили 34.561,44 КМ, а почетком наредне године, остало је да се доврше још неки ситнији радови и да се кућа опреми најосновнијим покућством.

Задовољан је и захвалан Небојша, једва чека да нас све угости и да заједно прославимо и овековечимо усељење у нови дом.

Нема предаха за нашу организацију, с обзиром да помоћ онима који то заслужују, а то су наши најмлађи, не може да чека. Сваки моменат одрастања у топлом дому, у свом кутку за учење и дружење, са породицом на окупу је злата вредан. Наставићемо и у наредној години са успешним активностима, само уз континуирану подршку наших вредних донатора, али и армије одговорних и брижних волонтера и чланова.

Рачуни и потврде финансиране помоћи