Коцкице на Богдановић плацу

Нова дисциплина у породици „из блокаˮ одржала се 19. септембра на Богдановић плацу у Бијељини. Правила игре су једноставна, два на два, спојени спортови фудбала, тениса и одбојке. Све што је потребно је пар квадрата бетона, мрежа у висини кука и тимови од два играча. Пребацује се лопта ногом, лопта не смије пасти на тло, а као у одбојци тим у једном нападу има право на три додира у додавању.

Много талената и каријера је изродио Богдановић плац у овој дисциплини, а сада су одлучили да један турнир има и хуманитарни предзнак. Чак 5 сати је трајао турнир, дао се задњи атом снаге. Зној, крв, живци, подигнут холестерол, сузе, све смо видјели тај дан.

Прво мјесто је након титанске борбе заузела екпа под називом Ice Show. У финалу су били бољи од екипе са плаца Пун гас. Утјешно треће мјесто освојила је екипа Коридор.

Резултат турнира, много смијеха, дружења, забаве, спектакуларних поена и скупљених 100 КМ за породицу породицу Стојаковић из Јање.

Хвала свим учесницима, очекује нас још догађаја до краја године, између осталог зимску Фуцу из Блока за крај феноменалне године у Бијељини у знаку организације Срби за Србе!