Лозничани одржали турнир у коцкицама

Хуманитарни турнир у коцкицама је одржан у четвртак 5. октобра у Elite Fitness центру у Лозници као још једна у низу акција лозничког огранка Хуманитарне организације Срби за Србе. Успешна година почела је са турниром у ПЕС-у, наставила се са Васкршњим хуманитарним фудбалским дербијем, а централни догађај био је други турнир у брзом шутирању тројки Тројка из блока.

На крају је одржан и турнир у занимљивој игри коцкица, мешавини одбојке и фудбала. Добра воља и добра идеја донеле су добар резултат: прикупљено је 13.000 динара донација за допринос борби против сиромаштва! На самом турниру присуствовало је преко 40 драгих гостију који су подржали јосш једну акцију за боље сутра. Било је учесника свих генерација, од 12-13 година, до оних који су загазили у 40-е.

Спорт, хуманост и забава још једном су доказали да су универзални језик који је препознатљив за све и који не зна за разлике. Дружење и занимљива игра оставили су поново позитиван утисак на Лозничане и наставили сјајну традицију у овом крају.

Победник турнира је Владимир Красавчић, који је међу 20 такмичара показао најбоље умеће. Захваљујемо се поносном техничком спонзору Elite Fitness центру и свима који су се одазвали акцији.