Мале принцезе из Алибунара дочекале нови дом! Породици Бањаш купљена кућа!

Упркос свим животним недаћама, искушењима, ходања по егзистенцијалној провалији за породицу Бањаш дошао je бољи и лепши период живота, какав се надамо да ће и наставити да живе, јер је то заиста нешто што заслужују узевши у обзир чињеницу да у данашње време одгајају осморо деце.


Приликом прве посете, могли смо да се уверимо у катастрофалне услове и грчевиту борбу родитеља Мирјане и Радослава да одгоје својих осморо деце Милицу (3), Николину (4), Маринелу (10), Андријану (12), Андрију (14), Соњу (16), Данијела (18) и Драгана (27).


Када сте прошли пут били код нас и посетили нас када су нас сви заборавили, ми смо знали да постоји и трунка наде за боље сутра. Олакшали сте нам живот! Наша деца сада имају пристојне услов за одрастање, то нема цена, хвала вам до неба! – у даху нам говори пресрећна мајка Мирјана.


Решење за породицу Бањаш стигло је у виду куповине куће у селу Добрица крај Алибунара. Уз помоћ свих донатора и људи који су се активно укључили у прикупање средстава помоћ породици Бањаш, купили смо им кућу у износу од 3.078.799 динара  а у тај износ улази и помоћ у виду шпорета на дрва као и намештаја (трепзаријски сто, осам столица, два ормара, два лежаја).


„Лептир је украс света, а деца пуна маште, деца су украс света” – кроз ову песмицу и слике која вам доносимо из дома Бањаша можете да претпоставите радост и љубав коју смо затекли код ових принцеза због нових соба које су добиле.


Још један успешан пројекат је иза нас! Захваљујемо се свим донаторима који су се прикључили овој акцији, посебно учесницима Шетње из блока која је одржана на Фрушкој гори и Тројке из блока у Новом Саду
Рачуни и потврде финансиране помоћи