Нова помоћ Дарабанима из Бијељине

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је шесточлану породицу Дарабан из Бијељине која је посjећена током септембра, а која броји четворо малољетне дјеце. Помоћ се огледала у куповини материјала за изградњу купатила у вредности од 2.934 КМ. Глава породице и отац Илије са супругом Снежаном има два сина и двије ћерке: Илије (11), Габријел (13), Дијана (15) и Ивана (16). Након прве посјете, када су породици обезбеђена дрва и шпорет на дрва, заиста нам је било пуно срце помагањен ове породице. У то вријеме смо дали све од себе да им приуштимо још једну топлу зиму.

 Део материјала за будуће купатило

Нисмо одустајали од пројекта да породици Дарабан обезбједимо купатило. Тренутно користе мало купатило које је озидано поред куће, у дворишту и које је неусловно, старо…

 Tренутно купатило породице Дарабан (у десном углу, иза мешалице)

У разговору са татом Илијем смо дошли до договора да се куповином потребног грађевинског материјала направи предулаз у кућу, тј. ходник и у наставку под једним кровом да се направи купатило. Убрзо након посјете смо уз велику помоћ донатора, људи великог срца, сакупили новац којим смо породици обезбиједили сав потребан материјал за градњу.

 Место где ће бити изграђено ново купатило уместо садашње оставе 

 Кућа породице Дарабан

Илије је по занимању грађевинац који својим рукама зарађује и храни своју породицу, тако да им је од велике помоћи купљен материјал. Он ће сада да настави градњу уз помоћ породице која је изузетно вриједна.

Тако да се убрзо надамо завршетку радова како би напокон имали купатило какво заслужују, породица је бескрајно захвална за још једну помоћ коју им је организација обезбједила.

 Материјал за будуће купатило

Још једна задовољна породица која се бори за боље сутра у ово тешко вријеме, која зна да цијени обезбеђену помоћ и поручују велике ријечи хвале донаторима који су им омогућили велику помоћ, коју они сами не би могли да обезбједе својој дјеци.

Рачуни и потврде финансиране помоћи