Почели радови на кући Петровића из Рипња

Хуманитарна организација Срби за Србе обавештава донаторе из целог света да су почели радови на доградњи куће код Петровића из Рипња! Велика акција у којој се поново ујединио цео хумани свет, од Аустралије до Канаде, преко Кариба и Русије, након скоро целе године апела на које нико није остао равнодушан. Прикупљено је довољно средстава за ову осмочлану породицу!

Испорука грађевинског материјала

Четворо деце Петровића живе са деком, баком, ујаком и мајком – цео живот провели су у условима недостојним човека! Београд, Вождовац, Рипањ, а немају ни воде ни струје ни купатила ни своје собе и кревета! Несрећан сплет околности и свакодневна борба за хлеб на столу, онемогућили су овој породици да се прихвати неког озбиљнијег решавања стамбеног питања.

Радови на доградњи куће – две нове собе и купатило

Али, уз помоћ донатора СРБИ ЗА СРБЕ из целог света, и уз помоћ много успешних турнира Тројка из блока, дошло је време да се окрене нови лист у њиховим животима. Изградићемо кућу Петровићима и створићемо им услове за безбрижно одрастање!

Бетонирање степеништа за спрат и припрема за наливање плоче

Компликовани радови на адаптацији постојећег дела куће и надоградњи и изградњи почели су пре неки дан, а у дому Петровића радости није било краја! Уверили су се да СРБИ ЗА СРБЕ прелазе са речи на дела и њихова срећа је малтене опипљива! Убрзо ће доћи дан када ће се уселити у свој нови дом, када ће њихови снови постати стварност, а то је дан за који смо се сви заједно изборили!

Бетонирана плоча изнад дограђеног дела куће у приземљу

Дограђен спрат и постављени прозори у приземљу куће

Свако по мало и учинили смо много – прилупили смо значајна средства, а сада ћемо направити најзначајнију промену у њиховом животу!

Постљање кровне констурције

НОВИ ДОМ МАЛИХ ПЕТРОВИЋА!