Помоћ за породицу Тешић из Теслића

Слоганом три, два, један – Тројка из блока отпочели смо кампању прикупљања средстава за породице из Теслића, а обрнутим редоследом Тројка из блока, па онда један, два, три би могли да затворимо ову календарску годину, јер управо смо након одржаног турнира помогли три породице у Теслићу. После породице Јелић којој смо помогли постављањем новог крова и адаптацијом унутрашњих просторија и породице Маливојевић којој смо обезбиједили краву, помоћ је испоручена и за породицу Тешић.

Породицу Тешић чине отац породице Бранко (50) и мајка Весна (44) и њихове четири кћерке Слађана (22), Биљана (19), Сара (10) и најмлађа Теодора (6), а породицу смо први пут посјетили средином ове године.

Како је породица прије неколико година почела да гради кућу, а коју до тренутка наше посјете још увијек нису успели да заврше због недостатка средстава, договорено је са породицом да ми као организација обезбиједимо столарију и најосновнији материјал за завршетак једног спрата куће, а отац породице Бранко се обавезао да ће својим вриједним рукама, у чије дјело смо имали прилике да се највише увјеримо приликом обиласка малињака који је направио, завршити исти и уселити породицу у њу.

У ту сврху купили смо столарију и уградили у доњи дио куће како би тај дио затворили и како би спријечили расхлађивање куће, грађу за наткривање предулаза у кућу, као и неопходни материјал за комплетно уређење соба и купатила на спрату куће. Укупна вриједност испоручене помоћи износи 8.498,57 КМ.

За сам крај морамо још једном изразити захвалност свим становницима Теслића на заиста великој подршци коју пружају нашој хуманитарној организацији свих ових година и која доказује да је Теслић један од најјачих бастиона Републике Српске.

Такође, позивамо све да узму учешће и у наредним хуманитарним догађајима у Теслићу, који почињу турниром Фуца из блока, а којим ће званично бити отворена сезона 2019.

Нема предаје!

СЗС Република Српска

Рачуни и потврде финансиране помоћи