Помогнута породица Нешић из Владичиног Хана

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је дванаесточлану породицу Нешић из Владичиног Хана и тиме је успешно привела крају акцију помоћи овој многочланој породици.

Подсетимо, породицу Нешић смо посетили и помогли у новембру месецу прошле године, када смо им обезбедили донацију у виду фрезе, замрзивача, веш машине, намештаја за дневну собу, трпезеријског стола и столицa, ормара, троседа као и малих кућних апарата. Овога пута, помоћ је обезбеђена у виду сређивања једне собе, реновирања купатила и замене пода у ходнику, укупне вредности од 264.720 динара. На крају, укупна помоћ породици Нешић износи 716.128 динара. 

Породицу Нешић чине отац Горан и мајка Негослава и њихова деца Милан (19), Александра (18), Лука (15), Вељко (13), Андрија (12), Јелена (10), Лена (7), Дуња (6), Кристина (4) и Константин (1). Као што смо и писали у ранијим текстовима, породицу краси невероватна слога и љубав, која се посебно примећује између браће и сестара.

Након наше прве акције помоћи, породица Нешић наставила је своју борбу за један нормалан и пристојан живот, у чему им је донација наше организације значајно помогла, па је сада дошло време да нашу акцију приведемо крају, и тиме заокружимо акцију помоћи породици Нешић.

Aтмосфера која нас је дочекала у дому Нешића, само нам је потврдила да смо урадили праву ствар. Позитивна енергија коју је ширила цела породица Нешић, као и велики осећај захвалности, посебно женског дела породице који је у овој завршној помоћи добио нову собу – најлепша су слика коју можемо пренети свим донаторима, који су омогућили Нешићима боље услове за живот.

Породица Нешић је једна од 200 породица које планирамо да помогнемо ове године. Да бисмо у томе успели, потребна нам је као и до сада помоћ свих људи племенитог срца, те вас позивамо да заједничким снагама наставимо да градимо ову нашу причу, и тиме помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија!

Рачуни и потврде финансиране помоћи