Радови у току и код Андолшека у Мрчајевцима

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе средином године посетили су породицу Андолшек која живи у селу Мрчајевци крај Чачка. Отац Андреј и мајка Душица подижу четири кћери: Анђела (20), Анастасија (17), Николета (15) и Стефана (10).

Прва посета породици Андолшек у јуну 2017. године

Живе мирним, часним и поштеним животом – отац је запослен у МУП-у Србије, а жена помаже са повременим дневницама док тражи сталан посао. Девојчице су сјајни ђаци, и у кући владају слога, љубав и ред. Идилична слика покварена је са великим кредитима у којима се породица налази и са хипотеком која им је на кући. Такође, велики проблем на који су указали приликом посете је незавршен спрат куће. Први спрат куће је веома лепо сређен и веома уредан, али недовољно велики за вишечлану породицу. Отац је имао добру вољу да заврши горњи спрат, али због великих кредита никада у томе није успео.

Данас, захваљујући сјајном турниру Тројка из блока у Чачку, породица Андолшек добила је вредну помоћ! Започети су радови на комплетном сређивању другог спрата куће! Велики број поносних спонзора и донатора одазвао се на позив за помоћ породици из Мрчајеваца и скупљена су значајна средства! Започети су радови на радост свих тројкаша!

Уграђена је столарија, ради се на купатилу и радови теку у најбољем могућем реду. Ова дивна породица која је крајем 90-их избегла са Космета, данас ће, скоро 20 година после, најзад имати свој мир. Нови живот започеће захваљујући хуманим тројкашима и донаторима СРБИ ЗА СРБЕ из целог света.

Вредност материјала и радова код породице Андолшек за сада износи 6.570 евра

Да бисмо помогли још много породица и да бисмо им вратили наду у живот – потребно је да да сви урадимо по мало! Донирајте и ви!

Тата Андреј Андолшек са својим ћеркама